2011. szeptember 26., hétfő

Sorsfordító esemény az életedben

.
Történt-e már Veled olyan, hogy valaki ajánlott Neked valamit:

- hogy menj el egy buliba vele
- nézz meg egy filmet/színházi előadást
- iratkozz be egy tanfolyamra vagy suliba
- pályázz meg vagy fogadj el egy állást, stb.

és később, ha visszanéztél, akkor rájöttél, hogy ez az ajánlat megváltoztatta az életed. Lehet, hogy csak kis mértékben, de az is lehet, hogy az életed nagyon nagy fordulatot vett.

Lehet, hogy abban a buliban ismerted meg életed párját. A film, amit akkor megnéztél egy örök mérföldkő maradt az életedben. Az a tanfolyam később hozzásegített, hogy továbblépj a szakmai karrieredben. Az új állás révén olyan barátokat találáltál, akik azóta is veled vannak jóban rosszban...

Ha visszagondolok, az én életemben sok változás történt - kicsik és nagyok is - ami mások ajánlására következett be.

Egy ilyen meghatározó esemény volt az is, amikor egy ismerősöm hívására mentem el életem első kuchipudi órájára. Érdekeltek az indiai táncok, és láttam már kuchipudi előadást is, de abban az időben ezt a stílust még Európában sem nagyon képviselte senki, nemhogy Magyarországon. Volt már másmilyen klasszikus indiai tánctanfolyam, de azokra valahogy sohasem jutottam el...

Viszont egy nap egy ismerősöm azzal a jó hírrel lepett meg, hogy kuchipudi tanfolyam indul és lehet csatlakozni! Így mentem az első órára, ami akkor azonnal megfogott és azóta is fontos és örömteli része az életemnek.

Most itt a lehetőség, hogy Te legyél egy ilyen fontos szereplő valakinek az életében! Javasolj valami olyasmit egy barátodnak, ami nagy hatással lesz az életére!

Ha van olyan ismerősöd, akinek az életébe egy új színfolt és sok öröm forrása lehet egy ősi, keleti tánc, akkor kérlek, küldd neki tovább ezt a bejegyzést, hogy be tudjon nézni egy kuchipudi órára:



És gyertek el a következő, októberben induló tanfolyamot megelőző bemutató órára!

Részletek a plakáton:


Még egyszer a bemutató óra helyszíne és időpontja:

2011. szeptember 29., csütörtök, 18:00-19:00 óra
Alajos Utcai Közm. Alapítvány, Pécs, Alajos u. 2/2


Várlak Benneteket sok szeretettel!


Üdv:

Zsuzsa








.