2011. szeptember 21., szerda

Videó - először nézhetsz be egy kuchipudi órára

.
Jártál már valaha klasszikus indiai táncórán? És kuchipudi órán? Nem vagy kíváncsi rá, hogy milyen is egy ilyen óra, ha már ennyi időt töltesz itt a blogon?

Akkor most szeretnélek meghívni egy kuchipudi órára!
Ez persze egy különleges óra lesz, amin nem kell személyesen részt venned, csak kényelmesen a számítógép előtt ülve végignézni. Kiválogattam Neked néhány egyszerűbb és néhány bonyolultabb, látványosabb lépést. De ez nem minden!

Ugyanis a haladó csoport minden tagja megosztja Veled véleményét, élményeit a kuchipudival kapcsolatban, hogy miben változtatta meg az életüket a kuchipudi, és milyen pozitív változásokat éreznek magukon. Elmondják, hogy miért is szeretnek az órákra járni, de azt is megtudhatod, hogy milyen nehézségeket, akadályokat vettek sikerrel.

Ez a kis csapat nagyon lelkes és kitartó, már lassan egy éve gyűrjük együtt a kuchipudit. Emlékszem, hogy néhány lépés bizony kemény munkát követelt tőlük, amíg megtanulták, hogy aztán annál nagyobb örömmel gyakorolják őket. És bár egyes mozdulatokon még van mit finomítanunk, nagyon büszke vagyok rájuk, és meg kell hogy dicsérjem őket, mert nagyon jól fejlődnek!

Nagyon nagy örömmel tölt el, hogy másokat is sikerült megfertőznöm a kuchipudi nevű klasszikus indiai tánccal, és most már egyre többen élvezzük ennek a csodálatos ősi mozgáskultúrának az áldásait!

Most pedig dőlj hátra és nézd meg a videót!




Ha ez után a videó után Te is kedvet kaptál a kuchipudihoz, akkor igyekezz, hogy le ne maradj a bemutató órámról, ahol egy kicsit mélyebben, mindenfajta elkötelezettség nélkül, személyesen is megismerkedhetsz ezzel a tánccal és végre én is megismerhetlek Téged. Megtudhatod, miért jó Neked ez a tánc, milyen pozitív változásokat hozhat Benned, ha Te is csatlakozol a kuchipudit gyakorlók táborához. A bemutató órán az októberben induló tanfolyam részleteit is megismerheted.

A bemutató óra részleteihez kattints a képre:


Még egyszer a bemutató óra helyszíne és időpontja:

2011. szeptember 29., csütörtök, 18:00-19:00 óra
Alajos Utcai Közm. Alapítvány, Pécs, Alajos u. 2/2


Várlak sok szeretettel!


Üdv:

Zsuzsa







.