2011. október 3., hétfő

Kezdő kuchipudi tánctanfolyam indul Pécsen októberben

.
  • Gyere el és ismerj meg élőben egy olyan varázslatos klasszikus indiai táncot, ami teljesen más, mint a nyugati táncok, amitől nemcsak energikusabb leszel, de a tükörben is látni fogod magadon a változásokat!

  • Merülj el egy olyan táncban, amitől több életenergiád lesz és ami remek kikapcsolódást jelent a hétköznapokban!

  • Csatlakozz egy olyan órához, ahol remek hangulat uralkodik és ahol nemcsak az egészségedért tehetsz, de jól is fogod magad érezni! Ahol a tánclépések tanulása nem egy monoton folyamat, hanem izgalmakkal és vidámsággal teli élmény.

  • Gyere el egy olyan órára, ahol mindig jó hangulat uralkodik, és ahol mindig, garantáltan fel fogsz töltődni!

Csatlakozz most az októberben induló kezdő kuchipudi tanfolyamhoz! Lemaradtál az első óráról?
Nem baj, októberben még folyamatosan lehet csatlakozni a kezdő csoporthoz! Gyere!

Időpont: minden csütörtökön 17:30-19:00
Legelső óra: 2011. október 6.
Helyszín: Alajos Utcai Közösségi Ház, Pécs, Alajos u. 2/2
Tanfolyam díja: 6000 Ft/hó

Mit hozz magaddal az órára:
Kényelmes, hosszúszárú nadrág, póló

Ha esetleg attól félsz, hogy még sosem próbáltad ezt a táncot, és mi van, ha kiderül, hogy mégsem jön be Neked, és kidobtál ennyi pénzt az ablakon, akkor a

100% visszatáncolási garancia

megoldja a gondodat! Vagyis, ha eljössz, befizeted a tandíjat és úgy gondolod, hogy nem erre számítottál, mégsem tetszik akár a tánc, vagy ahogy tanítok, stb. (bár én mindent el fogok követni, hogy ne így legyen:-), és nem akarod folytatni a tánctanulást, akkor visszakapod a havi tandíj teljes összegét! Bármilyen feltétel nélkül.

Hogy ne legyen Számodra teljesen ismeretlen a kuchipudi a legelső óra előtt, javaslom, nézz szét egy kicsit a bejegyzések között, olvasgass, ismerkedj ezzel a varázslatos tánccal, valamint nézd meg a videót arról, hogy hogy is néz ki egy kucsipudi óra nálam, és mit mondanak a haladó csoport tagjai az óráról:



Várlak sok szeretettel az órákon!

Üdv:

Zsuzsa








.