2012. január 9., hétfő

Szüless újjá 2012-ben

.
Bizonyára Téged is elértek az interneten terjedő hírek, melyek 2012-őt, a világvége, vagy a spirituális felemelkedés és egyéb változások éveként jelölik meg. Vannak, akik meg is próbálják ezt az évet arra használni, hogy új dolgok felé forduljanak, legyenek azok a hétköznapi élet területei, vagy a szellemi felemelkedés útja.

Az emberek próbálnak az életükön egy kicsit javítani, egy kicsit jobbá tenni azt, valamennyivel továbblépni. Van, aki le akar fogyni pár kilót, van aki esetleg a nyelvtudását kívánja javítani, van, aki egy kicsit egészségesebben szeretne élni. Te is megelégszel egy kis változással? Nem lenne jobb, ha gyökeresen alakulnának át a dolgok az életedben?

Amit én szeretnék adni Neked, az nem csak egy kis átalakulást eredményez az életedben, azzal nem csupán egy kicsit érzed majd jobban magad a bőrödben, és nemcsak egy kicsit segít, hogy felülemelkedj a mindennapokon.

Használd ki ezt az évet, hogy forradalmasítsd az életed, az egészséged, és a belső jólétedet! Ha úgy gondolod, hogy ezt nehéz egyedül megtenned, akkor van egy jó hírem: én segítek Neked ebben, elkísérlek azon az úton, ami által teljesen újjá fogsz születni 2012-ben! Gyere és indulj el velem a varázslatos, egzotikus indiai táncnak, a kuchipudi tanulásának útján! Ha most belefogsz ennek a táncnak az elsajátításába, akkor új dimenziók fognak feltárulni előtted, megerősödik majd az önbizalmad abban, hogy képes vagy olyan dolgokat elsajátítani, amelyekről eddig nem is gondoltad volna, hogy meg tudod tenni.

A kuchipudi tanulása által nem csupán egy kicsit fogod jobban érezni magad a bőrödben, nem csak energikusabb leszel, hanem teljesen külső és belső megújulásban lesz részed. A kuchipudi
egy több száz éves múltra visszatekintő keleti tánc, amelyet guruk (mesterek) hosszú sora alakított és formált olyan módon, hogy az ember testére, szellemére, lelkére és érzelmi beállítottságára a lehető legkedvezőbb befolyással bírjon és segítsen minden szinten a legjobb formában maradnia. A kuchipudi nemcsak a testednek tesz jót, nem olyan, mintha csupán egy tornaórára járnál. És nemcsak az elmédet tartja karban azzal, hogy az emlékezőképességed és a koordinációskészségedet folyamatosan edzi, hanem a lelkedet is azzal, hogy minden egyes mozdulatban ott van a spiritualitás ereje.

A kuchipudival forradalmasítod önmagad jólétét, mert nem kell külön mozgásórára járnod, hogy karbantartsd a tested, nem kell külön meditációs tanfolyamra járnod, hogy a belsőddel foglalkozz, és még újabb dolgokat tanulnod, hogy az elméd friss és éles maradjon. A kuchipudiban mindezt egyszerre találod meg!

Csatlakozz Te is azoknak a táborához, akiknek az életét átalakította, forradalmasította a kuchipudi, és akik újjászülettek általa! Ne hagyd, hogy 2012 elsuhanjon melletted anélkül, hogy tettél volna azért, hogy az életed megújuljon, hogy dinamikussá, energikussá, fegyelmezetté, ugyanakkor kiegyensúlyozottá válj!

Itt az idő számodra, hogy szakíts a régi, tunya, szétszórt önmagaddal és megtaláld az ÚJ énedet a kuchipudi által!

Vágj bele a kuchipudi tanulásába, az új kezdő tanfolyamon februárban! Ne aggódj, 100% garanciát vállalok arra, hogy már az első hónap után érezni fogod magadon a jótékony változásokat, amiket a kuchipudi adhat Neked! Ha bármilyen okból kifolyólag úgy érzed, hogy a kuchipudi nem felel meg Neked, akkor a hónap végén visszakapod a teljes havi tandíjat bármilyen feltétel nélkül. Nincs mit kockáztatnod!

Gyere és sajátítsd el Te is a kuchipudit a februárban induló kezdő tanfolyamon.

Az első óra időpontja: 2012. február 2. csütörtök 16:45 órától 18:15 óráig.
Helyszín: Alajos Utcai Közművelődési Alapítvány Pécs, Alajos u. 2/2.
Tandíj: 6000 Ft/hó

Az órára nem kell mást magaddal hozni, mint egy hosszúszárú kényelmes nadrágot, amiben gond nélkül le tudsz guggolni és egy pólót. Cipő nem kell, mert az órán mezítláb táncolunk.

Ha szeretnél résztvenni az órákon, kérlek, jelentkezz e-mailben az alábbi elérhetőségemen:
zsuzsa.sera@gmail.com

Hogy ne legyen teljesen ismeretlen számodra, hogy mit is tanulnak, akik belefognak a kuchipudiba, nézz be egy órára, és hallgasd meg azoknak a véleményét, akik már újjászülettek a kuchipudi által:



Ha kedvet kaptál, a tánctanuláshoz itt Pécsen, kérlek ne felejtsd el e-mailben jelezni számomra itt: zsuzsa.sera@gmail.com

Legyen számodra is 2012 az újjászületés éve!


Üdv:

Zsuzsa











.